Bongusta Sloterdijk

De liefde voor lekker eten is, zeg maar met de paplepel ingegoten, en zo tot onze passie verworden. Dit gevoel wilden wij ook graag met anderen kunnen delen en zo is Toko Bongusta in het leven geroepen. Dit heeft ons in staat gesteld om dagelijks interactie met onze gasten te hebben en zo deze passie uit te dragen. Toko Bongusta zet de traditie van lekker Surinaams en Indonesisch eten volgens authentiek recept en bereidingswijze graag voort in Amsterdam.

Liefhebbers van lekker eten

Als liefhebbers van lekker eten zijn wij door de jaren heen ook kritische fijnproevers geworden. Daarom is het voor ons erg belangrijk om de hoogste eisen te stellen aan onze ingrediënten. Van de nasi en bami die de basis vormen van onze maaltijden tot de diverse soorten groenten en vlees die in veel van onze gerechten terugkomen. En om niet te vergeten de fijne spijzen en exotische kruiden die onze gerechten helpen om hun karakter te bepalen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten.


U bent van harte welkom in onze gezellige toko onder het Holiday Inn Hotel in Amsterdam Sloterdijk. Hier kunt u genieten van diverse Surinaamse broodjes belegd met vlees, vis of ei. Of wat dacht u van een heerlijke saoto soep vooraf? Onze gezonde maaltijden kunt u volledig naar eigen smaak inrichten, voorzie deze van uw lievelingsvlees en groenten. Als aanvulling op uw broodje of gewoon als dessert na de maaltijd heeft u de keuze uit diverse authentieke snacks als bara, spekkoek en baka bana. Vanaf nu is het ook mogelijk om online uw bestelling aan ons door te geven, zodat deze klaarstaat wanneer u langskomt. Wij wensen u alvast njang swieti en selamat makan.


Online Bestellen

Eten bestellen in Sloterdijk?

Oh ja, eten kun je gemakkelijk bestellen via onze website of via onze eigen BestelApp! Hier vind je ons gehele assortiment en selecteer je gemakkelijk je bestelling. Ook kun je direct en zorgeloos online bij ons afrekenen of gewoon via contant.  Probeer het nu!

  • Nooit meer wachten!

  • Snel en gemakkelijk

  • Ook als App!

  • Betalen via iDeal

Contact met Bongusta

Adres

Zaventemweg 1
1043 EH Amsterdam
Tel. 020 8208127

Openingstijden

ma – vrij 11:00 tot 20:00

za & zo gesloten

Direct online bestellen? Klik hier

Instagram

Verstuur