Bongusta Cafetaria Sloterdijk

Ons credo luidt ‘’Passie en liefde voor lekker eten’’, want wij zijn gek op heerlijk eten. En dan met name heerlijke Vlaamse frites! Dit willen wij maar al te graag met u delen. Naast gastvrijheid zijn kwaliteit en traditie pijlers die bij ons hoog in het vaandel staan, dit merkt u zodra u bij ons binnenstapt. Wij zijn trots op ons ambacht en dat mag zich laten proeven in onze gerechten.

Wat maakt ons eten nou écht lekker?

Dit is naast persoonlijke voorkeur natuurlijk sterk afhankelijk van de gebruikte ingrediënten. Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om het lichaam te voeden met een gezond en gevarieerd dieet. Daarom wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke verse ingrediënten en hoogwaardige producten. Onze heerlijke snacks en frites kopen wij ook uitsluitend van gerenommeerde merken. Dit alles resulteert in een uitgebreid assortiment met heerlijke gerechten van de fijnste kwaliteit. Eén voor één met passie en liefde bereid!

Wij heten u graag welkom in onze cafetaria onder het Holiday Inn hotel in Amsterdam Sloterdijk. U krijgt bij ons een legio aan mogelijkheden qua sauzen bij uw verse Vlaamse frites en hebben wij de échte Van Dobben kroket in huis! Wij doen er alles aan om u als gast niet alleen tevreden te maken, maar vooral om tevreden te houden. Want een tevreden gast krijg je niet, die moet je verdienen! Welkom bij Bongusta.

Online Bestellen

Eten bestellen in Sloterdijk?

Oh ja, eten kun je gemakkelijk bestellen via onze website of via onze eigen BestelApp! Hier vind je ons gehele assortiment en selecteer je gemakkelijk je bestelling. Ook kun je direct en zorgeloos online bij ons afrekenen of gewoon via contant.  Probeer het nu!

  • Nooit meer wachten!

  • Snel en gemakkelijk

  • Ook als App!

  • Betalen via iDeal

Contact met Bongusta

Adres

Zaventemweg 1
1043 EH Amsterdam
Tel. 020 8208127

Openingstijden

ma – vrij 11:00 tot 20:00

za & zo gesloten

Direct online bestellen? Klik hier

Instagram

Verstuur